Wij zijn volledig open over onze tarieven, we werken met een vast tarief.

Hiermee weet je gelijk waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Starters

1995

Doorstromers

2750

Ondernemer & starter

2995

Ondernemer en doorstromer

3650

Financiering van uw bedrijfspand

3495

Online persoonlijk hypotheekadvies vanaf

1250
Het genoemde tarief is een richtprijs afhankelijk van je persoonlijke situatie. De kosten worden vooraf met je in het kennismakingsgesprek besproken.

Spot Hypotheken

Wij zijn een professioneel én onafhankelijk financieel adviesbureau.

Als onafhankelijk en erkend hypotheekadviseur hebben we ervaringen met starters, doorstromers, mkb ondernemers, belegginshypotheken en financiering van bedrijfspanden. We nemen de tijd om alles goed uit te voeren, maar kunnen indien nodig supersnel schakelen.

Dus bent u starter en wilt u meer informatie over de startershypotheek?
Of bent u een ZZP-er of MKB ondernemer en wilt u meer informatie over de mkb-hypotheek?
Heeft u een bestaande woning of een nieuwbouwwoning gekocht?
Maak dan een afspraak. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend!

Contact opnemen

Wat klanten zeggen

“Roy Bekkink heeft ons ontzettend goed geadviseerd tijdens de aankoop van ons eerste huis. De informatie was transparant en compleet. Naast een bruikbaar hypotheekadvies, heeft Roy ons geholpen bij het uitbrengen van ons bod, om voor ons de meest voordelige situatie te realiseren.
De Financiele Planner: goed advies van begin tot eind, en zelfs nog een beetje meer!”

Dhr. M. Baaij en Mevr. B. Rietkerk

“Wij zijn bezig om ons huis te verkopen en hebben inmiddels een nieuw te bouwen woning gekocht en we wilden daarom een algehele financiële check-up. We hebben vele adviseurs gesproken maar vonden niemand aansluiten bij onze vragen en wensen. Een kennis heeft ons gewezen op de heer Bekkink. En inderdaad hij geeft een compleet advies en hij heeft ons echt goed geholpen bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Dat hadden we dus nodig. Echt top advies en begeleiding!”

Familie Doodeman

“Ik heb 1,5 jaar geleden mijn eerste koopwoning gekocht. Dhr. Bekkink heeft alles van A tot Z prima begeleid. Echt onafhankelijk en deskundig advies. Prettig persoon om zaken mee te doen. En dat met een scherp tarief. Ga zo door! Met vriendelijke groet, Freek van Dijk”

Dhr. F. van Dijk

“Advies gevraagd voor een hypotheek + belastingzaken. Deskundig advies gekregen, heel goed onderbouwd, ben zeer tevreden! Roy Bekkink dank voor je professionaliteit, betrouwbaarheid, behulpzaamheid en snelle reacties. Top!!!”

Mevr. V. Drielinger

Wilt u een afspraak?

Wij werken op afspraak en het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Afspraken buiten kantooruren eventueel ook op zaterdag of zondag zijn geen probleem. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op